Vakkundig  in  groepsvervoer

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek

Url: https://www.beeksebergen.nl/organiseren/groepsuitjes/schoolreisjes

Safaripark Beekse Bergen, het indrukwekkendste schoolreisje van Nederland

Ontdek onze natuur en laat kinderen al hun zintuigen prikkelen tijdens een van de indrukwekkende safari’s bij Beekse Bergen! Het Safaripark in Hilvarenbeek is en blijft een populaire bestemming voor meesters, juffrouwen en leerlingen die op zoek zijn naar een even leerzame als leuke en avontuurlijke schoolreis.

Klaskamer Safaripark
Een schoolreisje bij Safaripark Beekse Bergen is uniek, leerzaam en onvergetelijk tegelijk. Rangers vertellen alles over de wilde dieren en met de wandel-, bus-, én bootsafari ben je met de leerlingen de hele dag zoet. Aanrader is ook de Klaskamer, dit is het speciale leslokaal van het safaripark. Rangers verzorgen hier spannende en leerzame lessen, waarbij de Afrikaanse cultuur en de relatie tussen mens en dier een belangrijke plaats inneemt. En met het gratis lespakket begint de voorpret al op school.

Per bus, boot en te voet
Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Safaripark Beekse Bergen. In de safaribus vertellen de rangers interessante weetjes over de vele dieren die onderweg te zien zijn, zoals leeuwen en giraffen. De wandelsafari is een prachtige route die kronkelt via chimpansees, langs olifanten naar leeuwen en pinguïns. Of even lekker bijkomen tijdens de boottocht, waar een ranger aan boord je de dieren aan wal laat zien en alle opkomende vragen beantwoordt over de dieren! Ook de spectaculaire roofvogelsafari is een absolute aanrader! Tijdens de safari zie je de prachtigste vogels in actie, zoals een buizerd of steppearend.

Combineer met Speelland Beekse Bergen
Het is natuurlijk heerlijk om aan het eind van de dag nog even lekker te kunnen spelen. Speelland Beekse Bergen staat garant voor spectaculaire speelfun en spetterende waterpret, dankzij de vele glijbanen, speeltoestellen, trampolines en nog veel meer leuks!


Adres
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0)900 0200
Stuur offerte
Laat u veilig en confortable vervoeren door  TCE Tours
Offerte aanvragen